.
Xandee - Sandy Boets
dinsdag 4 oktober 2022

Xandee: “Kwaliteit in Tien Om Te Zien was niet indrukwekkend”

Zangeres zag dat VTM-gezichten wel aan bod kwamen.

Met slechts 8 afleveringen deze zomer was het zowat onmogelijk om alle Vlaamse artiesten aan bod te laten komen in ‘Tien Om Te Zien’. Er zijn veel meer Vlaamse artiesten dan plaatsjes in het muziekprogramma en dus moesten er ook veel artiesten ontgoocheld worden.

Waaronder ook zangeres Xandee. Zij heeft net nieuwe muziek klaar, maar werd niet uitgenodigd om haar nummer te komen brengen in Westende.

“Volgens mij is er een overaanbod. En de kwaliteit is niet altijd, euh, indrukwekkend. Het is wellicht ook niet makkelijk om ‘TOTZ’ samen te stellen. Want welke artiest nodig je uit en wie niet”, vraagt ze zich af in Tv Familie.

En er is nog een belangrijke reden die volgens Xandee zou hebben kunnen meegespeeld. “Er is het grote aantal artiesten uit eigen huis. Nathalie Meskens mocht haar single brengen, alsook Koen Wauters, Aaron Blommaert en Willy Sommers.”

Maar van jaloezie is er bij Xandee geen spraken. Al had het beter gekund. “Misschien hadden de radio’s in Vilvoorde dit kunnen compenseren. Mijn single ‘Beautiful again’ is gedraaid op Radio 2 en Joe, maar niet op Qmusic. Daar ben ik enkel te horen met ‘1-life’”

Download onze app voor Android of iOS