.
News Image

Wout Bru veroorzaakt ongeval

Klacht tegen chef.

Bekende chefs en ongevallen, het gaat goed samen. Peter Goossens kan er over meespreken maar afgelopen weekend was Wout Bru ook betrokken in een ongeval. De krant Het Laatste Nieuws kon twee filmpjes van een tierende Wout Bru op de kop tikken. Over Wout Bru gaan allerlei verhalen de ronde maar iemand is onschuldig tot het tegendeel bewezen is, al zullen de filmpjes die nu opgedoken zijn niet in het voordeel van de topchef spelen.

Wout Bru is weer in het land en heeft op Linkeroever een popup-restaurant geopend. Tijdens de nacht van zondag op maandag veroorzaakte Bru een ongeval op de hoek van de Korte Ridderstraat en de Muntstraat in Antwerpen. Volgens Het Laatste Nieuws reed Bru met zijn Audi tegen de voorflank van een BMW die tegen een gevel tot stilstand kwam. Bru was niet alleen en had vrouwelijk gezelschap bij. Zijn passagier en ook de drie inzittenden van het aangereden voertuig stapten uit en het kwam snel tot woorden. Eén van de inzittenden vertelde aan Het Laatste nieuws dat Wout Bru teveel gedronken had en zich agressief. Bru zou onder andere tegen het been van één van de passagiers gestampt hebben nadat die kloeg dat zijn arm zeer deed. De chauffeur van de aangereden wagen wou het aanrijdingsformulier invullen maar dat zag Wout Bru niet zitten. De vrouw die bij Bru in de wagen zat moest hem in bedwang houden. Uiteindelijk besloot de chauffeur van de BMW de politie erbij te halen. Bru heeft moeten blazen en werd mee naar het commissariaat genomen voor een tweede controle. Uiteindelijk is er ook een klacht tegen Wout Bru ingediend wegens stampen en schoppen. Gelukkig is het daarbij gebleven want Bru deed ook uitspraken als "Je kop gaat eraf" en "Fuck You".

Tijdens de schermutseling vertelde Bru ook dat hij géld én connecties had bij de politie maar we vrezen dat Wout Bru niet op veel begrip zal moeten rekenen wanneer hij voor de rechter zal mogen verschijnen. Als het tenminste zover komt. Het parket had maandagavond nog geen proces-verbaal ontvangen en daar konden ze dan ook geen commentaar geven over het voorval. Ook de manager van Wout Bru wou volgens Het Laatste Nieuws niet reageren. Wij zijn vooral benieuwd of Suzy, de vrouw van Wout Bru, wél tekst en uitleg van haar man zal krijgen.