.
Wout Bru
woensdag 1 juni 2022

Wout Bru ontgoocheld: “Ik vind dit heel onterecht”

Hij kreeg geen Michelinster

Onlangs werden er opnieuw Michelinsterren uitgereikt. En dat is iets waar kok Wout Bru heel erg had op gehoopt. Maar helaas voor Wout greep hij er net naast, ondanks een mooie score van 16/20 in Gault Millau.

Wout kan zijn ontgoocheling niet onder stoelen of banken steken. “Ik heb mijn naam mee, had al een tweesterrenzaak, ze weten dat ik een bepaald niveau heb. Echt onterecht. Het is zeer jammer dat het niet gelukt is. Het restaurant draait ’s avonds goed, maar de middagen zijn moeilijker omdat het afgelegen ligt.”

Maar ondanks dat Wout de ster niet heeft binnengehaald zijn zijn partner Natassia en heel wat vrienden, familie en liefhebbers toch erg trots op Wout en dat doet de kok heel erg veel deugd.

Bru haalt nog altijd veel voldoening uit de projecten die hij in Durbuy is gestart samen met Marc Coucke. De samenwerking tussen de twee verloopt heel vlot.

“Mensen gelukkig zien door het eten dat we serveren, dat motiveert mij enorm. Wanneer de zaken goed draaien geeft me dat een kick en vergeet ik de mindere momenten. Met de overstromingen vorige zomer zat mijn moraal onder nul. Heel wat materiaal en meubilair was stuk. Helemaal opnieuw beginnen was lastig. Maar iedereen moet vechten, succes valt niet uit de hemel. Hoe meer zaken, hoe meer zorgen.”

Bio van Wout Bru

Meer Over:

Wout Bru