.
Wout Bru en Natassia
woensdag 15 juni 2022

Wout Bru maakt plannen: “We kiezen niet voor populaire bestemmingen”

Hij wil vooral quality-time

Wout Bru is een hardwerkende chef-kok met een eigen restaurant in Durbuy. Voor dat restaurant moeten hij en zijn vrouw Natassia veel opofferingen maken. Wout is enkel op maandag en dinsdag bij zijn vrouw en kind en brengt de rest van zijn tijd door dicht bij zijn restaurant.

Daardoor ziet het koppel elkaar erg weinig. Maar schrik dat de situatie hen uit elkaar zal drijven, dat hebben ze niet. “We zien elkaar weinig maar we compenseren dat met weekendjes weg of korte trips naar het buitenland. Hard werken is fijn, maar je mag niet vergeten te genieten”, klinkt het bij Wout in Story.

In juli sluit het restaurant van Wout altijd voor een langere tijd en dat is het moment waarop Wout er met zijn gezin op uit trekt. Dan staat er steevast een reisje gepland.

“We reizen dan graag naar afgelegen plekken en niet meteen naar populaire bestemmingen. Op vakantie wil ik vooral qualitytime met mijn gezin.”

En deze zomer staan er alvast enkele mooie reizen op de planning van het koppel. “Binnenkort gaan we op bezoek bij Wouts dochter Lou in Monaco en in juni moeten we naar een huwelijksfeest in Griekenland.”

Bio van Wout Bru

Meer Over:

Wout Bru