.
News Image

Wout Bru krijgt versterking bij Culinaire Ambiance

Sterrenchef Wout Bru krijgt versterking bij het magazine Culinaire Ambiance.

Sterrenchef Wout Bru krijgt versterking bij het magazine Culinaire Ambiance. Freelancejournalist Willem Asaert wordt de nieuwe hoofdredacteur terwijl Wout Bru aan het blad verbonden blijft als chef. "We blijven beroep doen op de expertise en vakkennis van Wout en dit onder de vorm van zijn creatieve recepten en persoonlijk reportagewerk", aldus Jorn Van Besauw, publishing director van Think Media Magazines, de uitgever van Culinaire Ambiance.

"Om zijn takenpakket te verlichten en hem meer tijd te geven voor zijn steeds toenemende professionele keukenactiviteiten, kunnen we voortaan rekenen op foodwriter Willem Asaert. Hij wordt verantwoordelijk voor de algemene inhoud van het magazine en zal Wout en de redactie bijstaan om met zijn dynamiek, visie en ervaring het blad een nog sterker culinair profiel te geven", stelt Jorn Van Besauw.

"Doelstelling is inderdaad om zowel hobbykoks als professionele chefs, occasionele keukenpieten én eerder passieve lekkerbekken niet alleen te informeren, maar ook te entertainen en te inspireren", voegt Asaert toe.

Voor de Franstalige editie Ambiance Culinaire blijft Sandrine Mossiat hoofdredactrice.

Bio van Wout Bru

Meer Over:

Wout Bru