.
Wout Bru en Natassia
woensdag 22 februari 2023

Wout Bru: “Ik trof hem half verbrand aan in bad”

Hij heeft nare ervaringen met nanny’s

Wout Bru en Natassia zijn volop op zoek naar een nanny die zich kan ontfermen over de zorg en opvang van hun twee kinderen Beau en Aimée. Door hun drukke jobs met onregelmatige uren is het niet altijd mogelijk om zelf voor hun kinderen te zorgen, maar ze willen hen ook niet aan hun lot overlaten.

Ze zouden de kinderen natuurlijk naar de crèche kunnen brengen, maar daar is Wout niet zo voor te vinden. Hij heeft zelf een negatieve ervaring met de crèche en brengt zijn kinderen liever niet naar daar.

“Crèches zijn precies een schietschijf, da’s overdreven. Ik heb veel respect voor die mensen. Maar we beseffen dat er andere verhalen zijn. Ik heb het destijds zelf meegemaakt met mijn zoon Boris”, getuigt Wout in Dag Allemaal.

Toen Boris zes maanden oud was, hadden Wout en zijn toenmalige partner een oudere dame als nanny. Terwijl ze dachten dat Boris in goede handen was, was dat alles behalve het geval.

“Het viel me op dat Boris altijd schrok en zich wegtrok als ik hem wou oppakken. Ik vond dat vreemd. Toen mijn broer kwam logeren, zei hij dat hij Boris had horen krijsen en onze honden luid hoorde blaffen. Hij zei me toen ook: ‘Hier klopt iets niet’. Ik ben toen eens onverwacht gaan kijken en zag toen dat onze honden opgesloten zaten in een koelcel, die waren helemaal opgefokt. Boris trof ik aan in een keiwarm bad, rood en half verbrand. Ze sloeg hem ook continu. We hebben die nanny meteen ontslagen. Eerst wou ze niet vertrekken, en er is een proces van gekomen.”

Bio van Wout Bru

Meer Over:

Wout Bru