.
Wout Bru
zaterdag 27 april 2024

Wout Bru: “Ik heb hen dat zeker niet afgeraden”

Het was gewoon niks voor hen

Terwijl Wout Bru nog altijd een restaurant heeft in Durbuy, werkt zijn oudste dochter als binnenhuisarchitect in Miami en is zoon Boris cocktailmixer in de Provence. Hij heeft nooit de ambitie gehad om de horeca in te gaan omdat hij daar niet genoeg gemotiveerd voor was.

“Ik heb het hen zeker niet afgeraden om de horeca in te gaan. Ik had het zelfs tof gevonden. Mochten mijn kinderen dat willen doen hebben, dan zat ik waarschijnlijk nog in de Provence en had ik wellicht met hen een zaak opgestart”, zegt Bru in Primo.

Wout zal zijn twee jongste kinderen dus ook zeker niet afraden om de horeca in te gaan. Maar zij zijn nog klein om daar nu al bij stil te staan. Al zullen ze wel perfect tweetalig zijn en dat kan voordelen hebben voor de job.

“We voeden de kinderen vooral in het Frans op. Ik ben half Congolese, dus ik ben zowel in het Frans als in het Nederlands opgevoed. Tweetaligheid heeft alleen maar voordelen. Bovendien spreken Boris en Lou Frans, ze zijn immers in Frankrijk geboren, en op die manier kunnen Aimée en Beau perfect communiceren met hun broer en zus”, klinkt het bij Natassia.

Bio van Wout Bru

Meer Over:

Wout Bru