.
News Image

Wout Bru en Suzy openen opnieuw popup-restaurant

Nieuw pop-uprestaurant Wout Bru opent zijn deuren op historische locatie in Antwerpen

In navolging van zijn eerste pop-uprestaurant ‘117 by Wout Bru’, verlaat de topchef opnieuw tijdelijk zijn seizoenrestaurant Chez Bru in het Franse Eygalières. Op 27 november 2013 opent Wout Bru ‘LO’ op het idyllische Linkeroever in Antwerpen. LO, uitgesproken als l’eau en simpelweg de afkorting voor Linkeroever, belooft meer dan een fantastische culinaire ervaring.

Gedurende vijf maanden stelt Wout Bru een intrigerende menu voor bestaande uit 12 à 15 gerechten. Elk vormen ze een symbiose tussen Wout Brus kenmerkende keuken en Peruviaanse en Japanse invloeden, enkele inspiraties uit zijn laatste reizen. Het resultaat is een intrigerende smaakbeleving die puur en zonder al te veel poespas oogt. Het eten overheerst. “Het wordt een zinstreling voor de smaakpapillen waar het product zal primeren”, volgens Wout Bru.



In de ginbar boven het restaurant kunnen de bezoekers genieten van exclusieve gins, geselecteerd door The Belgian Gin Club. Het uitzicht op de Schelde en de dijk zal de bezoekers laten mijmeren naar de lang vervlogen grandeur van Plage Sint Anneke. Die plek is dan ook niet toevallig uitgekozen. Wout Bru, zelf Antwerpenaar, licht toe: “Ik vond het een prachtige locatie en een uitgelezen kans om hier iets op te zetten. Het is een prachtig stukje Antwerpen, dat een beetje vergeten is of zelf weinig mensen kennen. Met LO kunnen we het opnieuw op de kaart zetten.”

LO is dagelijks open van 12u00 tot 15u00 en 19u00-23u00, behalve op dinsdag & woensdag.

Reservaties enkel mogelijk via de website www.lobywoutbru.be.

Praktisch:
Adres – Kastanjedreef, 2000 Antwerpen
Mail info@lobywoutbru.be

Bio van Wout Bru

Meer Over:

Wout Bru