.
Wout Bru
zaterdag 4 maart 2023

Wout Bru: “Dat zal geen invloed hebben op haar gezondheid”

Ze raakte besmet met RSV

De kleine Beau Bru, dochter van chef-kok Wout Bru en zijn partner Natassia heeft er enkele heftige weken op zitten. Ze is amper 3 maanden, maar belandde 3 weken na de geboorte toch op intensieve met een RSV besmetting.

Na 5 dagen op intensieve gelegen te hebben mocht Beau terug naar huis. Maar dat neemt niet weg dat Natassia nu ongelooflijk bezorgd is over haar kleine meid. En ook papa Wout is er niet altijd even gerust in.

“Beau heeft nu wat achterstand, maar de dokters hebben gezegd dat dat geen invloed zal hebben op haar gezondheid later”, klinkt het opgelucht in Dag Allemaal.

Doordat Beau ziek is geworden, is Natassia ook nog altijd niet aan het werk. Al hoopt ze vanaf maart terug te kunnen starten. Al wil ze Beau niet te veel achterlaten en zal ze haar gewoon mee naar het werk nemen.

“Het vraagt veel organisatie om alles te regelen met school, opvang, onze jobs en helaas is er voorlopig geen plaats in de crèche. We werken allebei op onregelmatige uren en dat is moeilijk te combineren met de zorg voor twee kinderen. We zoeken een nanny, maar het is niet eenvoudig om de ideale persoon te vinden.”

Bio van Wout Bru

Meer Over:

Wout Bru