.
Wout Bru
woensdag 6 maart 2024

Wout Bru: “Anders is het ook maar saai”

Ze moeten elkaar vaak missen

Wout Bru en zijn vriendin Natassia zitten volop in de verbouwingen. Het zijn vooral verbouwingen voor Natassia zodat zij een praktijk kan beginnen bij hen thuis. Zo kan ze het gezinsleven beter combineren met een job, zonder al te veel te moeten opgeven.

Zij en Wout zien elkaar niet veel en moeten elkaar vaak missen. Wout runt nog altijd zijn restaurant in Durbuy en pendelt dus elke week tussen hun woonplaats en Durbuy.

“Ik vind dat een ideale situatie. In die vier dagen mis ik Wout keihard, maar zo verlang ik ook keihard om hem terug te zien. En ik ga in het weekend vaak met Aimée en Beau naar Durbuy”, zegt ze in Dag Allemaal.

Ook Wout heeft geen problemen met de situatie en kan er wel goed mee om. Hij ziet het als een voordeel voor hun relatie dat ze elkaar niet elke dag zien.

“Anders is 't ook maar saai. Sowieso bellen we minstens drie keer per dag voor de stomste dingen: 'Schatje, er is een brief voor jou toegekomen. Mag ik hem opendoen?' Binnenkort zullen die telefoontjes gaan over de trouw.”

Bio van Wout Bru

Meer Over:

Wout Bru