.
News Image

Wou Frank Dingenen zelfmoord plegen?

Zelfmoordfilmpje Frank Dingenen opgedoken.


‘Grote ongerustheid over Frank Dingenen’ lezen we op de cover van de nieuwe Dag Allemaal. Blijkbaar heeft iemand een filmpje ontdekt waarin de acteur het over zelfmoord heeft. Je zou je voor minder ongerust maken, zeker als je Frank probeert te bellen en hij de telefoon niet opneemt. Het overkwam Herman Van Dyck, volgens Dag Allemaal een oud-medewerker en goede vriend van Frank Dingenen. Herman vond op YouTube een filmpje waarin Frank in niet mis te verstande woorden had over zijn plan om uit het leven te stappen. “Ja, wat ik nu ga vertellen, dat had je misschien verwacht, misschien ook in het geheel niet. Maar ik ga eruit stappen, ik zie het écht écht niet meer zitten. In drie jaar tijd mijn vrouw weg, werk.. waar moet ik nu nog werk gaan zoeken? Op mijn leeftijd… Ik heb ook geen vriendin, niks niks, ik zit daar te ijsberen en ik heb er elke dag over nagedacht. Nu weet ik het zeker, ik doe dat. En ik weet dat ik daarmee mensen kwets. En geloof me, ik kwets mezelf nu ook hoor. Want ik had nog zoveel verwacht van het leven en dat heb ik niet meer, ik heb geen enkele verwachting niet meer. Ik heb geen enkel perspectief meer, ik zie niet in waarom ik mensen nog zou lastigvallen , al was het maar om wat geld te bedelen want zelfs dat heb ik niet meer.

Voila, je moet er niet teveel zever over maken. Ik ben al in het zwart, jullie mogen gerust in het wit feesten want ik heb een goed leven gehad. Ok? Bye”



Frank heeft in zijn leven heel wat miserie gekend, hij had af te rekenen met hartproblemen, kreeg stembandkanker en nog zoveel meer. Maar zelfmoord plegen? Geen haar op zijn hoofd dat daaraan denkt, lezen we in Dag Allemaal.



Frank Dingenen is zelf geschrokken van het filmpje. Hij wist dat hij dat ooit had opgenomen maar dat is al een hele tijd geleden. Bovendien staat het filmpje ondertussen al ruim zes jaar online en dat had zijn goede vriend Herman moeten zien. Het filmpje werd op 16 januari 2012 op YouTube gezet. Frank besloot op YouTube zelf te reageren. “Mag ik er nadrukkelijk op wijzen dat dit een acteerstukje is. Het is fictie en heeft niets te maken met mijn privé-leven! Het is meer dan 6 jaar geleden opgenomen in Castingstudio, Gent. Opdracht: SPEEL een man die uit het leven wil stappen.... Maar wees gerust, in realiteit stel ik het wel! Toch bedankt om in mijn voorbije acteer- en zangwerk te neuzen... ;-)”


Bio van Frank Dingenen

Meer Over:

Frank Dingenen