.
Wout Bru
vrijdag 24 juni 2022

Wordt Wout Bru binnenkort voor een tweede keer papa?

De kans bestaat

2 jaar geleden beviel Natassia, de vrouw van Wout Bru, van een eerste dochtertje Aimée. Het meisje bracht ontzettend veel extra liefde met zich mee binnen hun relatie en de twijfel voor een tweede kind stak al snel de kop op. Zouden ze voor een tweede gaan, of toch maar niet?

“We willen voor Aimée wel graag een broer of zus en zelf droom ik ook van twee kinderen. Het is zoveel leuker met twee. We hebben ook altijd gezegd dat we een nanny zouden nemen als er een tweede kind zou komen, maar eigenlijk zorg ik zelf liever voor mijn kinderen. Aimée moet haar papa al zo vaak missen”, klinkt het bij Natassia in Story.

Ook Wout zou een tweede kind wel zien zitten. En keurt het plan voor de toekomst dus nog niet meteen af. “Aimée is echt een makkelijk en verstandig kind. Een droom. Ik zou het jammer vinden moest ze enig kind blijven.”

Bru heeft nog 2 kinderen uit een vorige relatie, Boris en Lou, en die zijn dol op hun halfzus. Maar ze zien haar niet zo vaak, want Lou en Boris wonen zelf in het buitenland.

“Lou studeert in Monaco en Boris woont in Frankrijk. Lou is een echte globetrotter en haar grote droom is om ooit in Miami te wonen. Boris komt dan weer vaker naar België omdat hij hier zijn producten van Mixxer verdeelt. Hij is heel goed bezig zonder mijn steun.

Bio van Wout Bru

Meer Over:

Wout Bru