.
Eric Goens
maandag 18 oktober 2021

Wordt ‘Het Huis’ binnenkort op zondagavond uitgezonden?

Het programma haalt miljoenen kijkers

Op 2 november start het nieuwe seizoen van ‘Het Huis’, gepresenteerd door Eric Goens. Eddy Planckaert mag de spits afbijten in dat zevende seizoen. Daarna volgen nog grote namen zoals Conner Rousseau, Kevin Janssens en Marco Borsato. Veel wil Goens nog niet kwijt over het zevende seizoen, maar het belooft weer de moeite te worden.

“Ik ben bij de start van het programma altijd heel zenuwachtig. Drie dagen voor de uitzending kruip ik onder mijn matras. Het programma heeft een status gekregen door de kijkcijfers. Vorig seizoen gingen die meermaals over het miljoen”, vertelt Goens aan het Nieuwsblad. “Ik heb lang gezaagd om het programma op zondag uit te zenden, maar ik kreeg altijd hetzelfde antwoord: ‘je haalt een miljoen op dinsdag, waarom zouden we je dan op zondag zetten?’”

De VRT is zo tevreden over het programma dat het meteen drie seizoenen heeft bijbesteld. “Dat maakt me niet minder nerveus. Je zal maar meemaken dat er nu maar 300.000 mensen kijken en ze het alsnog willen schrappen.”

‘Het Huis’”, vanaf 02/11 te zien op één. De gasten voor dit seizoen zijn: Eddy Planckaert, Ingeborg Sergeant, Wendy Van Wanten, Conner Rousseau, Marco Borsato, Mathias Coppens, Kevin Janssens en Aster Nzeyimana.

Bio van Eric Goens

Meer Over:

Eric Goens