.
Charlotte Sieben
dinsdag 17 mei 2022

Wordt 'Familie' het moderne Love Island?

De verhaallijnen worden een pak straffer

Op 23 mei maken we in 'Familie' kennis met een gloednieuw decor. De studenten uit de reeks: Louise, Kato, Jelle en Raven verhuizen naar een gloednieuw studentenkot, waar ze met heel wat gevoelens en situaties te maken zullen krijgen.

Charlotte Sieben, die Louise speelt is heel erg enthousiast. “De verhalen rond de studenten worden straffer en vlotter en er zal nog meer deugnieterij zijn. Net zoals bij echte studenten op kot”, vertelt ze in Tv Familie.

De draaidagen in het nieuwe decor zijn al eventjes aan de gang en de acteurs zijn in de wolken. “Dat is echt onze plek. We voelen ons er al thuis. Dat zal je ook merken op tv.”

De acteurs komen niet alleen op de set erg goed overeen, ook naast de set is het altijd een dolle boel. “We spreken al eens af om na het werk samen op café te gaan of zo. Dat die band er is, gebruiken we ook op de set. Je ziet en voelt onze vriendschap op tv.”

Een nieuw decor, jonge mensen bij elkaar, het is het ideale recept voor enkele romantische verhaallijnen de komende maanden. En er lijkt echt iets te staan gebeuren. De makers van 'Familie' noemen het immers zelf niet voor niks ‘het grote, gloednieuwe decor voor Love Island.’

Download onze app voor iOS of Android