.
André Hazes in The Voice Senior
maandag 8 mei 2023

Wordt comeback van André Hazes’ een flop? 

“Een groot zanger is hij niet” 

Het had een grootste comeback moeten worden van André Hazes. Hij zou optreden op de ‘Holland Zingt Hazes’ concerten en zou ook een nieuwe single lanceren.

Die nieuwe single is er, maar wordt niet meteen erg positief onthaald. De ticketverkoop voor Ahoy verkoopt niet zo goed en hij doet uitspraken die de wenkbrauwen doen fronsen.

Voetbalanalist Johan Derksen denkt er zo het zijne van, schrijft Dag Allemaal. “Die jongen denkt nu plots dat hij een groot artiest is, maar dat is natuurlijk een complete misvatting. Een groot zanger is André niet. Z’n vader was da wel. En die heeft tenminste nooit gezegd: ‘Ik wil geen volkszanger zijn.’”

Ook RTL Boulevard-verslaggever Rob Goossens houdt het reilen en zeilen van de familie al vele jaren in de gaten. Ook hij moet toegeven dat hij verbaasd is over de uitspraken van André.

“Maar weet je wat nog het pijnlijkste van al is? Dat gewoon niemand er nog wat van vindt. Je zou verwachten dat de fans bij wijze van spreken met de hooivorken in de aanslag naar z’n huis trekken. Maar nee, niets daarvan. Het kan niemand nog iets schelen.”

Bio van André Hazes

Meer Over:

André Hazes