.
Astrid Coppens
vrijdag 21 oktober 2022

Wordt Astrid Coppens binnenkort tante?

Voorlopig nog niet

Astrid Coppens en haar broer Laurens Coppens zijn altijd al twee handen op één buik geweest. Het enige dat hen parten speelt is de woonafstand die er tussen hen is. Zij woont in België, hij woont in LA.

Laurens heeft zijn nichtje Billie Ray nog niet veel gezien en dat vindt hij wel jammer. Zelf hebben hij en zijn partner Roos geen kinderen. Maar zegt nooit ‘nooit’.

“We hebben in ons huis vier slaapkamers, dus plek genoeg. Ik wil graag kinderen, maar als die er ooit komen zal de familie dat als eerste weten. Al kan ik wel zeggen dat Roos nu niet zwanger is”, lacht hij in Story.

Ondertussen heeft Laurens al een paar keer kunnen oefenen met zijn nichtje, al is hij aan de minste leuke fase kunnen ontsnappen: pampers verversen.

“Ik weet ook niet of mij dat zal lukken om een kleine zijn pamper te verversen. Misschien krijg ik net als Sam Gooris wel braakneigingen. Maar ik kom goed overeen met kinderen, zeker op die speelse momenten. Ik kan niet streng zijn voor Billie-Ray. Ik zie alleen maar het goede.”

Bio van Astrid Coppens

Meer Over:

Astrid Coppens