.
Aster Nzeyimana
zaterdag 6 augustus 2022

Wordt Aster Nzeyimana binnenkort papa?

Het is nog niet voor meteen

Aster Nzeyimana en Lize Feryn zijn al enkele jaren een gelukkig koppel. Tot voor kort woonden ze samen op Lize haar appartement, maar een tijdje geleden hebben de twee toch samen een huis gekocht.

“We zochten iets met wat weer ruimte en een tuin. Ook voor de katten. En dat hebben we gevonden. Niet in de chique straten, maar wel in een leuke volkse buurt waar je een goede deal kan doen. Ik behoor nu eenmaal niet tot de grootverdieners van de VRT”, lacht Aster in Story.

Een eigen huis, betekent dat dan dat kinderen een volgende stap zijn in de relatie van Lize en Aster? Of is het nog wat te vroeg.

“We willen zeker mama en papa worden en onze kinderwens wordt ook elk jaar groter. Toch gaan we er nog even mee wachten. We hebben nu een heel goed leven en daar willen we voorlopig nog geen kinderen aan toevoegen. Laat ons nog maar wat genieten van onze vrijheid en van elkaar.”

Misschien wil het koppel dan toch liever eerst trouwen? “Dat zou in principe snel kunnen, al ben ik nog niet op één knie gegaan. Maar het zit nog steeds heel goed tussen Lize en mij. Er niemand met wie ik beter overeenkom dan zij. Zij is mijn beste vriendin, mijn soulmate. Ja, mijn leven is heel mooi, ik mag niet klagen.”

Bio van Aster Nzeyimana

Meer Over:

Aster Nzeyimana