.
Andy Peelman en Dimitri Van den Bergh
zaterdag 14 mei 2022

Wordt Andy Peelman de nieuwe Jani Kazaltzis?

"Dat ben ik zeker niet"

Dit najaar opent in Aalst een nieuwe kledingwinkel. En die kledingwinkel is van Buurtpolitie-acteur Andy Peelman. In de winkel zullen er heel wat tweedehandskleren worden verkocht, maar dan wel kleren van de duurdere merken.

Zelfs was Andy niet meteen veel met mode bezig, al is het voor hem ook allemaal niet vreemd. Zo deed hij zijn eigen styling tijdens ‘The Masked Singer’ waar hij in het speurdersteam zetelde.

“Maar we worden ook begeleid door een stylist van VTM. Maar dan nog; ik kies nog altijd zelf wat ik aandoe. Advies is zeer welkom, daar niet van. En ik heb ook veel complimentjes gehad over de outfits die ik tijdens het programma aanhad”, glimlacht Andy in Tv Familie.

Zelf heeft Andy ook enkele bekende collega’s die hij er altijd goed gekleed uitzien. “Tom Waes en Koen Wauters zien er altijd super uit. Vrij casual en comfortabel. Terwijl Jani Kazaltzis al eens buiten de lijntjes durf te kleuren. Maar Tom Waes… die ziet er altijd graaf uit, op een simpele manier.”

Een eigen modecollectie, dat is niet meteen iets voor Andy. Maar model staan voor een kledingwinkel; dat is Andy niet vreemd. “Ik heb een partnership met Intro Fashion. Ik koop daar regelmatig kleren. Maar ’t is niet zo dat ik echt model ben. Oké, ik poseer weleens voor magazines enzo, maar ik ben echt geen fotomodel.”

Bio van Andy Peelman

Meer Over:

Andy Peelman