.
Bram Spooren
zaterdag 1 januari 2022

Wordt 2022 het spannendste jaar ooit in Thuis?

Thuis met een knal het nieuwe jaar in

Wordt 2022 het spannendste jaar ooit in Thuis? De makers zijn alvast met een stevige knal begonnen. Geen vuurwerk weliswaar, maar een gigantische portie drama. Vooral Tania moest het onderspit delven…
Tania (Katrien De Becker) wilde nagenieten van een leuke date, maar het eindigde voor haar in geweld. Ze werd nageroepen door een groepje agressievelingen en in elkaar geslagen en gewond achtergelaten. Wie kan het nu op haar gemunt hebben?

2021 was niet het jaar van Peter (Geert Hunaerts) z’n dromen. Een buitenechtelijk kind stond plots voor zijn deur en zorgde voor het einde van zijn huwelijk met Femke (Vanya Wellens). Vader en dochter vonden elkaar opnieuw en bouwden hun relatie terug op. Maar onder druk van haar moeder verdwijnt Yasmine weer met de noorderzon. Wanneer Peter in deze feestelijke maar donkere dagen zijn eenzaamheid niet meer te baas kan, krijgt hij een bericht van haar. Zal dit nieuwe contact met zijn dochter hem door de donkere dagen helpen?

Wat een toppunt van verlangen moest zijn, werd een ijskoude douche voor onze sympathieke barman. Na maanden van proberen bij Silke (Ivana Noa) krijgt Ilias (Bram Spooren) nu definitief het deksel op de deur. De jonge studente kiest voor Robrecht (Pieter Casteleyn).

Chris (Danny Timmermans) worstelt zich meer en meer binnen in het leven van de personages. Harry (Stan Van Samang) heeft hij al volledig in zijn greep. In het nieuwe jaar zal hij de vrienden en zakenrelaties van Harry benaderen. Wie bezwijkt voor de charmes van deze ‘vriendelijke’ zakenman? Wat vast staat is dat het onduidelijke verleden van Harry en Chris een stempel gaat drukken op heel wat gezinnen uit Thuis.

Naast met het nodige drama start 2022 ook met een glanzende portie geluk. In de eerste week van het nieuwe jaar zal Christine (Daphne Paelinck) terug thuis komen bij Adil (Nawfel Bardad-Daidj) met hun zoontje Jaan. Het gezinnetje zal zich op een rustige manier terug herenigen. Actrice Daphne kreeg in de realiteit zelf ook een baby en ging in zwangerschapsverlof.