.
News Image

Word Anubis-filmster voor 1 dag!

De populaire tv-film 'Anubis en de terugkeer van Sibuna' ging afgelopen herfstvakantie zeer succesvol in première op Nickelodeon.

De populaire tv-film 'Anubis en de terugkeer van Sibuna' ging afgelopen herfstvakantie zeer succesvol in première op Nickelodeon.

De film, een productie van Nickelodeon en Studio 100, was de best bekeken film op Nickelodeon Vlaanderen in de maand oktober. Vanaf vandaag is ‘Anubis en de terugkeer van Sibuna’ verkrijgbaar op DVD. In deze nieuwe tv-film zien we de voormalige bewoners terug in de hoofdrol en is een speciale gastrol weggelegd voor Daan Hugaert en Nicolette van Dam. Maar er is meer, want aan de DVD release wordt een wedstrijd gekoppeld waarbij je kans maakt om met vier vrienden voor 1 dag samen met de voormalige Anubis bewoners voor de camera te staan. Hoe kan je deelnemen? In de DVD vind je een leaflet met 5 registratiecodes. Deze geheime codes voor jou en 4 vrienden geeft toegang tot een waanzinnig ONLINE SPEL! In dit spel draait het om vriendschap, spanning en avontuur. Samen speel je voor die geweldige hoofdprijs; de kans om samen met jouw idolen voor de camera te staan. Let op, want deze wedstrijd loopt vanaf vandaag tem 9 januari via www.anubisfilm.be Doelgroep: jongens en meisjes vanaf 6 jaar Het verhaal Het Huis Anubis, drie jaar later. Nienke studeert geneeskunde en Fabian volgt een archeologieopleiding, Amber heeft het druk met haar modellencarrière en Jeroen, tja, Jeroen, die regelt vooral louche zaakjes in het achterkamertje van zijn antiekzaak. Maar dan wordt Appie binnengebracht op de spoed waar Nienke werkt. ‘Sibuna’ is het enige wat hij nog kan uitbrengen. Nienke trommelt meteen de Club van de Oude Wilg weer op. Alleen zij kunnen Appie helpen! De Anubis-kids ontdekken dat Appie het slachtoffer werd van de Germaanse Orde. Zij willen de macht grijpen met een echt dodenleger. Het leger kan alleen opgeroepen worden door te blazen op de hoorn van Wodan. Een taak die ze blijkbaar voor Appie hebben weggelegd… Het wordt een race tegen de klok om vóór de orde de hoorn van Wodan te vinden en zo Appie te redden van een gewisse dood… Cast Nienke Loek Beernink Amber Iris Hesseling Fabian Lucien van Geffen Jeroen Sven de Wijn Appie Kevin Wekker Belona Nicolette van Dam Bertram Daan Hugaert