.
News Image

Wonen Zita en Nono bij Koen Wauters?

Koen zoekt nuttige tijdsbesteding voor zijn kinderen.


Ook Koen Wauters voelt de gevolgen van corona. De concerten van Clouseau van dit weekend zijn uit zijn agenda geschrapt en voor de eerstvolgende weekends is dat niet anders. In het Radio 2-programma van Kim Debrie vertelde Koen zaterdagochtend dat Clouseau zaterdag normaal in Utrecht en zondag in de AB in Brussel zou concerteren. “Het staat allemaal blank, alles is afgelast zoals voor iedereen”, lacht Koen. “We gaan er niet teveel over zeuren, dat helpt toch niet”.



In plaats van te gaan optreden, zal Koen de volgende weken weten wat te doen: met zijn kinderen Zita en Nono bezig zijn. Nu de scholen dicht blijven, moet Koen voor opvang voor zijn kinderen zorgen. “Mijn kinderen zijn straks drie weken plots vrij. Nu, dat valt eigenlijk goed mee want ik ben eigenlijk ook vrij. Je wil niet dat die drie weken lang op hun Playstation gaat spelen, ik dacht het niet. Ik heb hun gezegd dat ze wat inventief moeten worden en dat ze misschien eens gezelschapsspelletjes met elkaar moeten spelen”, lacht Koen. “Zita en Nono zijn beiden puberend, dus het is moeilijk om hen te verkopen dat ze misschien eens een boek moeten lezen, maar ik ga het toch proberen. Zij gaan écht geen vijf weken niets doen, dat krijg ik niet over mijn hart”, reageert Koen zelfverzekerd.



Na de scheiding met Valerie De Booser zouden Zita en Nono ervoor gekozen hebben om bij Koen te gaan wonen, ze gaan zeker niet uithongeren bij hem. Hun papa kookt met véél liefde voor hen, één van zijn specialiteiten is aardappelpuree met balletjes in tomatensaus .