You are here

Woestijnvis tikte Bart De Pauw in 2008 op de vingers

17/11/2017 19:48-

Bart vertrok want hij miste 'peper in zijn gat'. 

De zaak Bart De Pauw is zeker nog niet afgesloten. Vrijdag raakte bekend dat Bart De Pauw al in 2008 op de vingers werd getikt na de opnames van Loft. De krant De Morgen komt met het bericht dat Bart De Pauw al in 2008 een medewerkster lastig gevallen zou hebben. Bart De Pauw werd volgens De Morgen toen al op de vingers getikt door toenmalige Woestijnvis-baas Wouter Vandenhaute. De Morgen heeft verschillende bronnen die beweren dat dit voorval de reden was voor het vertrek van De Pauw bij Woestijnvis.

Het was in 2008 toen Bart De Pauw zijn vertrek bij Woestijnvis aankondigde. Dat bericht was destijds groot nieuws. Toeval of niet, dat bericht dook anderhalve maand voor de première van Loft op. Bart De Pauw zou destijds een medewerkster veelvuldig hebben lastig gevallen en het slachtoffer zou ook ongepaste boodschappen ontvangen hebben. Volgens De Morgen zijn Bart De Pauw en zijn vrouw destijds bij Vandenhaute ontboden. “Vandenhaute heeft hem de duidelijke boodschap gegeven dat zijn gedrag problematisch was en dat het moest stoppen", lezen we op demorgen.be . De Pauw en zijn vrouw vertrokken met slaande deuren en besloten een tijdje later bij Woestijnvis te vertrekken. De Pauw vertelde in 2008 in Het Nieuwsblad dat hij bij Woestijnvis 'peper in mijn gat' miste. Bart De Pauw heeft ruim tien jaar voor Woestijnvis gewerkt. Zijn vertrek was destijds dan ook héél verrassend. Ondertussen duiken steeds meer geruchten op met namen van actrices slachtoffers van Bart De Pauw zouden zijn.

Opvallend is trouwens ook dat Bart De Pauw buiten Tom Lenaerts geen steun krijgt van grote namen uit de filmwereld. Zijn die mensen bang om meegesleurd te worden in dit schandaal? Of weten zij gewoon van niets? Tom Lenaerts sprak zich wel uit maar koos geen partij. Bart De Pauw, zijn advocaat en Woestijnvis willen niet reageren op het nieuws dat De Pauw al in 2008 op de vingers werd getikt.

Gerelateerde foto's:

BV-volleybalwedstrijd

Bart De Pauw - Antwerpen - 21/02/2015