.
Mentissa en Natalia
maandag 26 april 2021

Wint Vlaamse Mentissa Franse The Voice?

7 jaar na The Voice Kids in Frankrijk in The Voice.

Bijna zeven jaar geleden won Mentissa Aziza The Voice Kids in Vlaanderen. Met Natalia als coach leek Mentissa carrière te gaan maken, maar helaas draaide dat op een sisser af. Mentissa verdween van het toneel maar waagde haar kans bij ‘The Voice of Holland’ en dit voorjaar ook in ‘The Voice – La plus belle voix’ op het Franse TF1.

Aan Het Laatste Nieuws vertelt Mentissa dat zij hoopt dat de Franse versie van ‘The Voice’ haar ultieme springplank zal worden. “Ik ben misschien de topfavoriet, ook de andere kandidaten vind ik straf. En wie weet stemmen de Fransen straks wel chauvinistisch?”.
Mentissa werd vrijdag voor de zoveelste keer bewierookt door de coaches van het programma. Als Mentessa zo verder doet, zit zij op 15 mei in de grote finale en kan zij mogelijk 25.000 euro en een platencontract winnen.

In dat geval zal Mentissa wel moeten doorzetten, want Mentissa is een opgever. “Ik gaf mijn hogere studies telkeens op na een zestal maanden wegens een gebrek aan motivatie. En zo ben ik tot het besef gekomen dat ik me moet focussen op mijn enige echte passie: muziek”, lacht Mentissa in Het Laatste Nieuws.

Het is nu of nooit voor Mentissa. Als zij Frankrijk kan overtuigen, dan wacht haar mogelijk een mooie carrière. Op 15 mei weten we meer.
Het volledige interview met Mentissa lees je vandaag in Het Laatste Nieuws.