.
Winnie Bogaerts en Jonah Hulselmans uit Blind Getrouwd
donderdag 3 december 2020

Winnie en Jonah onthullen meningsverschil: “daar waren we het niet over eens”

Blind Getrouwd-koppel viert eerste huwelijksverjaardag.

Winnie Bogaerts en Jonah Hulselmans vierden eind september hun eerste huwelijksverjaardag sinds ze elkaar het ja-woord gaven in Blind Getrouwd. Het koppel is volop bezig met verbouwingen aan hun huis en hopelijk kunnen ze die in het voorjaar van 2021 afronden. En die verbouwingen nemen een serieuze hap uit hun spaargeld, vertelt Winnie in Story.

“Voor de verbouwingen had ik een spaarpotje vergelijkbaar met ongeveer zes maanden loon, maar daar zal niet veel meer van overschieten. Ik zal pas gerust zijn als de grote kosten achter de rug zijn en we weer voluit kunnen sparen voor onvoorziene omstandigheden”, vertelt Winnie in het weekblad. En dat sparen zorgde trouwens voor strubbelingen in haar huwelijk…

“Ik ben voorstander van een aparte spaarrekening, Jonah spaart liever samen. Voorlopig sparen we nog afzonderlijk, maar zodra we samenwonen, is het de bedoeling om naar een gemeenschappelijke spaarrekening te gaan”, verduidelijk Winnie het compromis dat het koppel vond.

De financiële aanpak voor de verbouwingen bespraken ze samen. “Ik ben van het principe dat je in goede tijden afspraken moet maken, en liefst zelfs op papier. Dan is er geen discussie als het ooit fout zou lopen tussen ons”, verduidelijkt Winnie in Story. “Al zijn we het niet altijd direct eens”, geeft Winnie toe.

Bio van Winnie Bogaerts en Jonah Hulselmans