.
Winnie Bogaerts uit Blind Getrouwd
dinsdag 4 mei 2021

Winnie Bogaerts: “dat blijft het succesrecept van Blind Getrouwd”

"Dat blijft het succesrecept van het programma..."

Ook dit seizoen was er één van de vier koppels die bij elkaar bleef na hun avontuur in Blind Getrouwd. Een statistische vaststelling die al meermaals gemaakt werd tijdens de afgelopen seizoenen van het succesvolle VTM-programma. Dat bevestigt ook Winnie Bogaerts die vorig jaar dankzij Blind Getrouwd het liefdesgeluk vond bij Jonah.

“Liefde is geen exacte wetenschap, en zelfs met al die gedegen voorbereidingen bij het opstellen van de profielen en alle research bij het matchen, moet het hart nog altijd mee willen”, schrijft Winnie in haar wekelijkse column in Story.

“Als je na vier Tinder-dates met één iemand een lange relatie uitbouwt, zou je al heel blij zijn!” maakt Winnie de vergelijking met daten via Tinder.

“Verliefdheid laat zich niet in cijfertjes of regels gieten: het blijft heel moeilijk, onvoorspelbaar en interessant om je weg te vinden op dat parcours. Dat blijft het succesrecept van het programma, en ook in het echte leven is een relatie een zoektocht”, aldus Winnie Bogaerts in Story.