.
Ruben en Antje in Huis Gemaakt
zaterdag 12 juni 2021

Winnaars Huis Gemaakt: “de kijkers werden verliefd op Harry en Jerina”

"Ik schrik er niet van dat ze zoveel mensen achter zich hebben."

Bij Antje en Ruben viel er een financiële zorg van hun schouders toen ze het programma Huis Gemaakt worden. Al voelden ze zich wel schuldig ten opzichte van de andere kandidaten…

“Ze hebben even hard gewerkt en afgezien als wij”, vertelt Ruben in Story. “Je weet dat het een wedstrijd is en er dus maar één winnaar kan zijn. Toen onze naam viel waren we uiteraard superblij, maar tegelijkertijd voelden we ons meteen heel schuldig tegenover de anderen.”

Toch steunden de kijkers de andere koppels al snel via een crowdfunding. Bij Harry en Jerina liep de teller al snel op tot boven de 100.000 euro.

“Ik denk dat de gunfactor in Kortrijk heel hoog ligt, zeker door hun kindjes. Als je iemand wil steunen, dan zijn het wel jonge ouders die het moeilijk hebben en voor hun kinderen willen zorgen”, verduidelijkt Ruben het succes in Story.

“Je merkt dat de kijkers in de loop van het programma superverliefd zijn geworden op Harry en Jerina. Ik schrik er niet van dat ze zoveel mensen achter zich hebben”, voegt Antje eraan toe.

Download onze app voor iOS of Android