.
Aaron Blommaert in The Masked Singer
maandag 1 mei 2023

Winnaar van The Masked Singer, Aaron Blommaert, op Pennenzakkenrock  

En daarmee is de affiche compleet. 

De 29e editie van Pennenzakkenrock belooft een dag vol topartiesten, dj’s en verrassende randanimatie – www.pennenzakkenrock.be #PZR2023

Het kinderfestival Pennenzakkenrock pakt uit met grote namen als Aaron Blommaert, winnaar van The Masked Singer, en Pommelien Thijs. Zij zullen op donderdag 22 juni optreden voor 23.500 enthousiaste leerlingen en leerkrachten tijdens de 29e editie van Pennenzakkenrock in Provinciaal Recreatiedomein Zilvermeer in Mol. Het kinderfestival is al uitverkocht maar zoekt nog vrijwilligers.

Het einde van het schooljaar komt met rasse schreden dichterbij. En dus ook Pennenzakkenrock, hét leukste kinderfestival dat voor de 29e keer door Provinciaal Recreatiedomein Zilvermeer wordt georganiseerd. Met getalenteerde artiesten en dj’s op het hoofdpodium en meer dan 50 randanimaties belooft het weer een topdag te worden. De line-up is nu compleet. Het kinderfestival ontvangt bekende toppers zoals Pommelien Thijs en de Gillis & Govaerts MNM liveband. Met haar gigantisch populaire hits neemt Pommelien Thijs je mee in haar gedachtewereld. Het MNM-avondspitsduo Gillis & Govaerts zorgen met hun partyband voor good vibes. Sander en Laura brengen met hun liveband dé songs van het moment, samen met grappige TikTok hits. Sfeer gegarandeerd!

Maar dat is nog maar het begin van een indrukwekkende affiche. Tienerhartenveroveraar Aaron Blommaert doet menig harten sneller slaan en won ‘The Masked Singer’ wedstrijd. Met trots presenteert het jonge talent zijn eerste solo single op Vlaanderens grootste kinderfestival! Acteren, presenteren en zingen: Aaron kan het allemaal. De Vlaamse televisiekijker werd omver geblazen door de hoge noten van de gemaskerde tovenaar.

Een stevige portie dj’s mogen ook niet ontbreken op het strand! Je kan je dansbenen strekken met DJ F.R.A.N.K. die de sfeer van Legacy Festival naar Pennenzakkenrock brengt. Bengels die nog meer beats willen, kunnen terecht bij de enige echte Regi en Pauline. Waar is dat feestje?

DJ Tom La Barraca zal de sfeer erin houden. Double-U ft Eugene draaien samen een set vol hits. Loco Kids Disco sluit het feest af. Het volledige programma kan je bekijken op www.pennenzakkenrock.be.