.
Mijn Keuken Mijn Restaurant: juryleden Sergio Herman & Marcelo Ballardin
donderdag 21 oktober 2021

Winnaar Snackmasters waagt kans in De Slimste Mens

Er staan hem drukke maanden te wachten

Marcelo Ballardin won overtuigend het tweede seizoen van ‘Snackmasters’, nadat collega chef en concurrent Seppe Nobels de handdoek in de ring had gegooid. Binnenkort doet hij ook een gooi naar de overwinning in 'De Slimste Mens Ter Wereld'.

“Ik ben heel bang voor 'De Slimste Mens Ter Wereld', moet ik toegeven. Toch heb ik meteen toegezegd toen Erik Van Looy me belde. Zijn quiz is al jaren mijn favoriete programma. Maar ik zal geluk moeten hebben met de vragen, want tijd om mij voor te bereiden is er niet”, lacht Marcelo in Dag Allemaal.

Samen met zijn man Dominiek staat Marcelo in zijn restaurant Oak. Het restaurant is bijzonder populair en zit compleet volzet voor het komende jaar. “Maar ook onze tweede zaak, brasserie Door73 doet het erg goed.”

En alsof het voor Ballardin nog niet druk genoeg is, lanceert hij binnenkort in samenwerking met CKS zijn eerste modecollectie. “Ik vind mode heel belangrijk, net als koken draait het rond creativiteit. Ik heb mij n stukken zélf mogen ontwerpen. Het is een elegante en eenvoudige lij n geworden, zonder al te veel tierlantijnen. Al worden in de collectie wel de exacte coördinaten van mij n geboorteplaats in Brazilië als detail gebruikt”

Download onze app voor Android of iOS