.
Glenn uit Big Brother
woensdag 17 april 2024

Winnaar Glenn uit ‘Big Brother’: “Ik heb er niet van kunnen slapen”

Het was een bewogen avond

Toen Glenn van Himst het Big Brother huis instapte, had hij nooit gedacht dat hij ook als winnaar terug naar buiten zou stappen.

Op zaterdag 13 april werd hij gekroond als 4de winnaar van het programma en dat is een moment dat hij niet snel meer zal vergeten.

“Het was vooral een avond met heel veel prikkels en ik heb er ook niet van kunnen slapen. Ik wilde wel slapen, maar er was gewoon heel veel dat op mij afkwam”, klinkt het in in een interview aan Showbizzsite.

De avond van de finale was een heel mooie avond, maar vooral ook een heel hectische avond. Iedereen wilde Glenn feliciteren of knuffelen en er werd heel erg aan hem getrokken.

Als winnaar gekroond worden, het overkomt je niet elke dag en dat geeft een reden tot feesten. Al heeft Glenn het allemaal heel bescheiden gehouden.

“Ik heb niet zo veel gedronken. Ik heb maar 2 gin tonics gedronken, want ik wilde heel graag in mijn bed kruipen. Ik ben om half 2 in mijn bed kunnen kruipen. Maar ik heb eerst heel lang gebabbeld met mijn vriendin over alles wat er de afgelopen maanden is gebeurd.”

Bio van Glenn van Himst