.
News Image

Winnaar Belgium's Got Talent op weg naar droomjob

Domenico binnenkort op podium in Dubai?
Domenico Vaccaro zoals hij in het echt heet, is op dit moment terug in zijn land van oorsprong. Italië is het land waar hij geboren en getogen is maar zoals hij tijdens de uitzendingen van 'Belgium's Got Talent' meermaals liet verstaan heeft hij daar geen professionele toekomst. Daarom is Domenico ook zo verzot op België. Hij was niet alleen de lieveling van Karen Damen, ook Vlaanderen sloot hem snel in de armen wat ervoor zorgde dat hij Belgium's Got Talent kon winnen. Hij won 50.000 euro, een heel bedrag voor de sympathieke Domenico.

Vandaag lazen we een artikel in Het Laatste Nieuws waarin staat dat hij auditie mag gaan doen voor een show van meerdere jaren in Dubai. Let wel, Domenico is niet de enige die audities zal doen. Als hij zal worden toegelaten lijkt zijn broodje alvast wel gebakken.

Domenico werd gebeld omwille van zijn uiterst zeldzame manier hoe hij rond een paal kan zweven. Maar als hij de auditie wil winnen zal hij wel meer moeten kunnen dan alleen gymnast te zijn.

Wij zijn alvast benieuwd of hij zal worden toegelaten en/of hij in de vergetelheid zal belanden. Wij hopen op het eerste en aangezien we zelf geen Italiaans spreken wensen wij hem gewoon heel veel succes toe op de komende auditie.