.
News Image

Win de verzamelde box van An Nelissen

Dat An Nelissen taboes doorbreekt met haar voorstellingen hoeven we u niet meer te vertellen, maar wel dat we haar impact nu vereeuwigen!

Dat An Nelissen taboes doorbreekt met haar voorstellingen hoeven we u niet meer te vertellen, maar wel dat we haar impact nu vereeuwigen!

Door de overweldigende reacties op haar vorige voorstellingen besloten we om in te gaan op de grote vraag en een DVD-box uit te brengen met unieke opnames. Over vagina’s, menopauze, porno, eetverslaving, plastische chirurgie en nog veel meer! Kortom: alles over de doos, in één doos! Want welke vrouw herinnert zich niet De Vaginamonologen? Of Het Goede Lijf met Mitta Van der Maat & Janine Bischops? Misschien heeft u meer herinneringen aan Fuck You-De Menopauzemonoloog? Ook ZUS, An’s vorige voorstelling, zit integraal in “De Verzamelde Doos”. An Nelissen speelt al meer dan 40 jaar theater en is ook bekend van enkele televisiereeksen. Sinds ze in ’97 solovoorstellingen begon te spelen, groeide ze uit tot één van de populairste comediennes in Vlaanderen. Ze is een vaste waarde in de culturele centra en haar shows bereiken een breed publiek, terwijl ze inhoudelijk toch steevast moeilijke onderwerpen aankaast. Een unieke artieste met verbazingwekkend talent om iedereen in het publiek te raken. 4 shows in 1 box Nooit eerder in de handel te verkrijgen geweest... en nu te winnen op de Showbizz-Site.