.
News Image

Win de dvd Rox 10

Win de avonturen van Rox op dvd.


Rick, Olivia en Xavier: drie jonge helden met speciale talenten én een nog veel specialere auto: de biologische superwagen ROX. In het grootste geheim worden ze door 'de kolonel' ingeschakeld om misdaden op te lossen. Falen is geen optie!



HIGH SECURITY:

Team Rox krijgt een wel heel speciale opdracht van de kolonel. Ze moeten in de futuristische kluis van de Nationale Bank inbreken om na te gaan of de kluis wel in inbraakveilig is. Geen gemakkeli jke missie, want de bewaking gebeurt door een hoogtechnologische computer. Computergenie Rick zal proberen om Xavier en Olivia de bankkluis binnen te loodsen. Maar is het indrukwekkende beveiligingssysteem wel te omzeilen?



LET'S ROX & BABYSIT:

Een president en zijn vrouw belanden na een aanslag in het ziekenhuis. Bedoeling van de misdadiger is om de president zo bang te maken dat hij de macht aan hem overdraagt. Omdat de president de eisen van de misdadiger niet inwilligt, gaat die over tot een volgend plan. De misdadiger dreigt de baby van de president te ontvoeren. Team Rox wordt ingeschakeld om de baby van de president te beschermen.



VIJF GOUDEN NERO

Een vooraanstaande professor heeft uit een archeologisch museum gouden Romeinse munten

gestolen. Hij is niet de eerste gerespecteerde geleerde die waardevolle stukken steelt. Er moet meer aan de hand zijn. De kans is groot dat deze diefstallen worden gepleegd in opdracht. Team Rox wordt ingeschakeld om de professor te schaduwen en zo de opdrachtgever te ontmaskeren. Als de professor in de haven met een schip vertrekt, gaan Xavier en Olivia undercover als pasgehuwd koppel. Als dat geen vonken geeft...



Wil jij deze dvd winnen? Speel dan snel mee.


Bio van Rox

Meer Over:

Rox