.
Luc Steeno
dinsdag 23 september 2014

Win de 3cd Luc Steeno 25 jaar hits

Alle hits van Luc Steeno kan je bij ons winnen.


Eerder dit jaar vierde Luc Steeno zijn vijftigste verjaardag. Maar 2014 is niet alleen om die reden een feestelijk jaar voor de zanger, hij staat ook 25 jaar op de planken! Om zijn 25-jarige carrière te vieren, brengt Luc zijn best-off cd ‘Luc Steeno: 25 Jaar Hits’ uit, een box van 3 cd’s met zijn allergrootste hits op! En dat zijn er heel wat...

Een jongen nog was hij, toen hij zijn zangcarrière begon als imitator van Will Tura en omhoog surfte op de golven van VTM en een succesreeks neerzette in ‘Tien om te zien’: ‘Ik mis je elke dag’,‘Bel me, schrijf me’ (met Sandra Kim), ‘Mooi Zijn Alle Vrouwen’,… Nominaties voor Gouden Ogen (als beste zanger) volgden, net als passages in ‘Het Huis van Wantrouwen’ (VRT), een Zomerhittrofee (voor ‘Hij speelde accordeon’) en Bertjes. Ondertussen heeft Luc meermaals goud behaald met zijn muziek. Het WK-lied mogen inzingen in 1994 en optreden voor koning Boudewijn zijn maar enkele voorbeelden van de vele onvergetelijke momenten in Lucs fantastische carrière.

Mooie herinneringen dus bij mooie nummers die verzameld staan op ‘Luc Steeno: 25 Jaar Hits’. Op de cd ook vijf nieuwe nummers, zoals onder andere het duet met Laura Lynn, en een exclusieve medley!

Bio van Luc Steeno

Meer Over:

Luc Steeno

Bio van Sandra Kim en Will Tura

Meer Over:

Sandra Kim Will Tura VTM