.
Wim Soutaer
zondag 28 januari 2024

Wim Soutaer: “Ze had het daar toen wel moeilijk mee” 

Maar nu valt het mee 

Wim Soutaer heeft met zijn ex-vrouw Axelle één dochter Emma. Zij woont vooral bij haar mama, en komt in de vakanties altijd naar haar papa. Toch vindt Wim dat veel te weinig.

“Ik zou haar graag meer willen zien en ik heb daar soms wel moeite mee, dat geef ik toe. Maar ik trek me op aan het feit dat ze gelukkig is. Dat is het enige dat telt: dat ze zich goed voelt. En ze weet dat ze hier altijd welkom is. Emma heeft hier haar eigen kamer en ze kan hier altijd terecht. Ik zal er altijd zijn als ze mij nodig heeft. Maar zo'n verplichte regeling, omdat ík wil dat ze hier is, dat doe ik niet”, zegt Wim in Primo.

Voor Emma maakt het weinig verschil uit, zij is het al altijd zo gewoon geweest. Al had ze het wel eens moeilijk als ze nog wat kleiner was.

“Toen ze kleiner was, had ze het daar wel eens moeilijk mee, maar tot het zesde leerjaar sliep ik bij haar thuis toen haar mama de nacht had. Axelle, mijn ex, is verpleegster en als ze de nacht had, ging ik gewoon bij haar thuis slapen zodat Emma in haar bedje kon blijven. En dan bracht ik haar 's morgens naar school. Op die manier kon ze drie kwartier tot een uur langer slapen.”

Bio van Wim Soutaer

Meer Over:

Wim Soutaer