.
Wim Soutaer
zondag 4 februari 2024

Wim Soutaer: “Op die manier stopt het nooit” 

Hij vindt er niks aan 

Wim Soutaer kan als papa niet trotser zijn op zijn dochter Emma, als hij nu is. Emma zoekt haar eigen weg in onze maatschappij en studeert mode aan de kunsthumaniora in Brussel. Ze doet het graag en dat vindt Wim belangrijk.

“Ik vind het belangrijk dat Emma iets doet wat ze graag doet. Haar mama had liever dat ze eerst gewoon humaniora deed in plaats van kunsthumaniora. Maar we hebben het er uitgebreid over gehad, Axelle en ik, en als ze dít echt wou, dan moest ze het nú al doen. Er is niks minderwaardigs aan het kunstonderwijs”, zegt Wim in Primo.

Wim volgt uiteraard de schoolresultaten van zijn dochter op, maar hij is er niet dagelijks mee bezig. Dat laat hij over aan zijn ex-vrouw Axelle.

“Weet je, Smartschool, dat digitaal platform waar je alles op kunt volgen, dat maakt me nerveus. Op die manier stopt het nooit. Toen ik naar school ging, moesten we er gewoon voor zorgen dat onze taak af was en dat we die 's anderdaags konden afgeven. Nu krijgen ze vaak om tien uur 's avonds nog boodschappen en opdrachten op Smartschool van hun leraars.”

Bio van Wim Soutaer

Meer Over:

Wim Soutaer