.
Wim Soutaer
zaterdag 2 december 2023

Wim Soutaer: “Dat contact is jammer genoeg verwaterd”

Maar niet met haar

Toen Wim Soutaer in 2003 deelnam aan ‘Idool 2003’ had hij nooit durven dromen dat het programma zijn hele leven zou veranderen. Wim was nog agent, maar muziek is wel altijd zijn passie geweest.

Dat hij van zijn passie zijn beroep zou kunnen maken, is het beste wat hem kon overkomen. Maar toch had het niet veel gescheeld of we hadden Wim nooit op televisie gezien.

“Na enkele afleveringen gingen we met de overblijvers van 'Idool' naar Bellewaerde', aldus Wim. 'Duizenden mensen stonden ons daar op te wachten voor een handtekening. Die dag voelde ik dat mijn leven op het punt stond om helemaal te veranderen. Zonder 'Idool' was ik nu wellicht een agent... Ik kreeg er maar acht dagen verlof, eens die opgesoupeerd waren voor de opnamen van 'Idool', heb ik mijn opleiding stopgezet. Een groot risico, maar ik wilde zo graag verder kunnen gaan in de wedstrijd”, vertelt hij aan Dag Allemaal.

Het is Peter Evrard die de wedstrijd won en waarmee Wim destijds een goede band had. Helaas is dat contact wat verwaterd.

“Maar Natalia zie ik wel nog geregeld. We vragen haar regelmatig als gastzangeres bij Soulbrothers, mijn band met Charles van Domburg en ex-Dinky Toy Vincent Goeminne.”

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Wim Soutaer

Meer Over:

Wim Soutaer