.
News Image

Wim Oosterlinck zoekt De Lekkerste Mama van Vlaanderen

Prijkt jouw moeder weldra op de cover van P-Magazine?

Wim Oosterlinck gaat voor Moederdag 2014 op zoek naar De Lekkerste Mama van Vlaanderen. Oosterlinck wil op Q-music een eerbetoon brengen aan de talloze lekkere mama's die Vlaanderen rijk is, en roept zijn luisteraars op om mee op zoek te gaan naar de allerlekkerste.

De winnares wordt gekozen tijdens een wedstrijd met voorrondes in de studio van Q-music en een finale op vrijdag 9 mei in het Waasland Shopping Center in Sint-Niklaas. De Lekkerste Mama van Vlaanderen mag voor 10.000 (tienduizend!) euro shoppen én krijgt een covershoot in P-Magazine.
Wim Oosterlinck: "Er zijn zoveel lekkere mama's in Vlaanderen, maar daar wordt veel te weinig over gesproken. Daarom ga ik op zoek naar de àllerlekkerste, de meest sexy MILF van Vlaanderen. En ik hoop dat iedereen mee op zoek gaat. (lacht)"

Kandidates voor de verkiezing van De Lekkerste Mama van Vlaanderen kunnen zich nu met filmpje, bikinifoto en close-upfoto inschrijven via Q-music.be. De voorrondes starten op maandag 28 april. De finale in het Waasland Shopping Center op vrijdag 9 mei wordt live uitgezonden in De Wim O Show op Q-music.