.
News Image

Wim Oosterlinck brengt boek uit

Wim Oosterlinck bundelt beste moppen Joke van de Velde in 'Jokes Moppenboek'.


Wim Oosterlinck heeft daarnet in de Wim O Show aangekondigd dat hij een boek gaat uitbrengen: Jokes Moppenboek. Wim bundelt hierin de beste moppen die Joke van de Velde elke woensdag heeft verteld tijdens zijn programma. Jokes Moppenboek zal officieel voorgesteld worden op vrijdag 20 februari 2015, een dag die omgedoopt wordt tot Nationale Dag van de Slappe Lach bij Q-music.



Wim Oosterlinck: Jokes moppenboek zit vol met hilarische domme-blondjesmoppen, Jantjesmoppen, BV-moppen, de klassiekers met een Duitser, een Hollander en een Belg, moppen in de categorie 16+ én enkele moppen waarvan Joke de clou vergeten is. Op algemeen verzoek – van veel luisteraars die achter de wekelijkse mop van Joke vroegen – breng ik daarom het boek met de beste jokes van Joke uit op vrijdag 20 februari. Reden genoeg toch om die dag om te dopen tot Nationale Dag van de Slappe Lach bij Q-music?”



Joke van de Velde: Ik kwam niet meer bij van het lachen, toen ik hoorde dat Wim Jokes Moppenboek op de markt wou brengen en dat met de moppen die ik hem wekelijks op woensdag kom vertellen in De Wim O Show. Mijn eigen moppenboek, wie had dat ooit gedacht?”

Joke is al anderhalf jaar elke woensdag het speelkameraadje van Wim in De Wim O Show. Elke week vertelt ze ‘de joke van Joke’ en dat bracht Wim op het idee om haar leukste moppen in een boek te bundelen. In Jokes Moppenboek staan niet alleen de beste moppen van Joke, de beste mop aller tijden – die Wim samen met de luisteraars heeft gezocht –, maar er zit ook een gratis luistercd bij, waarop Joke zelf een aantal moppen heeft ingesproken.



Het Jokes Moppenboek zal officieel voorgesteld worden op vrijdag 20 februari 2015, tijdens een live-uitzending van de Wim O Show. De uitzending zal tussen 16u en 18u plaatsvinden in de Standaard Boekhandel op de Kouter in Gent. Joke zal daar de eerste exemplaren van het boek signeren. Het boek ligt de dag erna, zaterdag 21 februari 2015, officieel in de winkel.

Q-music heeft vrijdag 20 februari 2015 meteen ook omgedoopt tot Nationale Dag van de Slappe Lach. Luisteraars kunnen die hele dag lang door hun favoriete moppen in verschillende categorieën live op de radio vertellen.