.
News Image

Wim Oosterlinck beleeft de ochtend van zijn leven

Flikken-actrices Joke Devynck en Andrea Croonenberghs te gas bij Qmusic.


Vanmorgen, woensdag 19 december, kreeg het Qmusic-ochtendtrio Sam De Bruyn, Wim Oosterlinck en Heidi Van Tielen opnieuw een mystery guest over de vloer naar aanleiding van de Top 500 van de 00's. Na een jaar werden actrices Andrea Croonenberghs en Joke Devynck herenigd, volgens Heidi 'de coolste flikken uit de Zeroes'. Andrea en Joke speelden jarenlang collega-politieagenten Britt Michiels en Tony Dierickx in Flikken. Nu Joke toch bij Qmusic was, vond Heidi het een perfect moment om het geheim van Wim te verklappen aan Joke: Joke, je bent al jaren de natte droom van Wim Oosterlinck. Op het gênante na. We hebben zelfs een tijd je foto op zijn geluidsbox op zijn bureau geplakt.


Sam, Wim en Heidi wilden weten hoe Andrea en Joke het succes van Flikken ervaren: Op mijn laatste draaidag, terwijl ik zelf had beslist om eruit te gaan, heb ik tranen met tuiten gehuild. Ik kijk met veel plezier en warme gevoelens terug naar Flikken. Na een tijd krijg je een beetje een familiegevoel als je met mensen dag in dag uit samenwerkt, een aantal jaren aan een stuk, vertelde Andrea. Ik ga weten dat ik echt oud ben als ik niet meer herkend ga worden door Flikken, lachte Joke.




Qmusic telt af naar de kerstvakantie met de Top 500 van de 00's. Nog tot vrijdag 21 december 2018 draaien de Q-dj's de 500 beste platen uit de periode van 2000 tot 2010, gekozen door de luisteraars. Elke ochtend ontvangt het Qmusic-ochtendtrio Sam, Wim en Heidi een mystery guest die hot was in de Zeroes. Zo kwam VandaVanda al naar de studio voor een korte reünie en waren gisteren Kris & Yves van Man Bijt Hond te gast in de ochtendshow.



De volledige Top 500 van de 00's kan je hier terugvinden: https://qmusic.be/hitlijsten/top-500-van-de-zeroes-2018.