.
Wim Lybaert in De Columbus
zaterdag 26 augustus 2023

Wim Lybaert: “Ik vind dat wel een beetje jammer”

Ze hebben geen groene vingers

Als bekende hardwerkende persoon is het niet altijd ideaal om een aanwezige vader te zijn voor j e kinderen. Je bent soms lange dagen aan het werk en hebt amper tijd om iets leuks te doen met je gezin.


Ook Wim Lybaert vindt het moeilijk om te zeggen of hij een aanwezige vader is of niet. “Ik denk dat je als ouder achteraf snel het gevoel hebt dat je dingen hebt gemist, maar ik heb wel altijd mijn best gedaan. Van alle verjaardagen van de kinderen heb ik er maar twee moeten skippen en de oudste is al 18, ça va dus”, klinkt het bij Wim in Het Belang Van Limburg.


Wim is altijd blij als hij in zijn moestuin kan werken. Jammer genoeg voor hem, hebben zijn kinderen niet de groene vingers zoals hij ze heeft.


“Ik vind dat misschien wel een heel klein beetje jammer. Ik heb drie tieners, waaronder twee jongens, die wel bij de jeugdbeweging zitten en op kamp gaan in de natuur. Maar thuis zullen ze mij nooit in de moestuin komen helpen. Ze zijn niet snel onder de indruk van de hobby’s van hun vader.”

Bio van Wim Lybaert

Meer Over:

Wim Lybaert