.
Herbert Flack in Familie - aflevering 6851
maandag 7 februari 2022

Wim Feyaerts, creative producer bij Familie: “Ze vonden het zalig om met hem samen te werken

Hij eigende zich het personage toe

Het verhaal van Leon De Bodt, gespeeld door Herbert Flack , in 'Familie' lijkt uitgespeeld. Maar niks is minder waar. Vlak voor hij stierf, gaf hij nog een geheime sleutel aan Lars. En daarmee wordt het mysterie alleen maar groter. Sandrine André, Kürt Rogiers en Aaron Blommaert stonden het vaakst met Herbert op de set en zij vonden het zalig om met hem te kunnen samenwerken.

“We zijn heel blij dat hij dit wilde doen. Herbert trok de rol helemaal naar zich toe en gaf het personage meer elan en grandeur. Bij zijn afscheid klonk hij zeer positief over onze manier van werken en hoe de plot in elkaar stak. Hij was ook blij met het resultaat op tv”, vertelt Wim Feyaerts, creative producer bij 'Familie' in Primo.

Zijn personage stierf door een heldendaad door de kogel voor zijn zoon op te vangen. “Lars die tot voor zijn dood niks meer moest weten van zijn biologische vader, kan nu beginnen piekeren. Vlak voor hij stierf gaf hij nog een sleutel aan Lars en die zal een hele zoektocht in gang zetten. Binnenkort komt de kijker sowieso meer te weten over Leons verleden en wij hij echt was.”

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Herbert Flack

Meer Over:

Herbert Flack

Bio van Sandrine André, Kürt Rogiers en Aaron Blommaert