.
Wim Ballieu
vrijdag 23 december 2022

Wim Ballieu wordt voorzichtiger met ouder worden

Minder proberen nadenken en geen schrik om te springen

De gehaktballenkoning is veertig maar zit nog boordevol ideeën. Naast zijn boeken, zijn tv-programma’s en zijn restaurants draaiende houden, wil hij blijven bijleren.

“Op culinair vlak ben je nooit uitgeleerd. Het is iets wat blijft evolueren. Ik hoop dat ik zo mezelf kan blijven uitdagen”, aldus Wim Ballieu in Story.

Toch merkt hij zelf dat hij, met ouder te worden, over een aantal zaken toch voorzichtiger is. “Ik vind een free mind hebben heel belangrijk, vroeger ook al, en ik merk dat ik, naarmate ik ouder word, toch wat voorzichtiger word, dat ik sommige zaken meer ga overdenken. Dat vind ik toch een nadeel”, zo onthult Wim aan Story.

Zijn nieuwste kookboek draait om ovenschotels. Ook tijdens de feestdagen kun je een ovenschotel presenteren”, zo onthult Wim Ballieu aan Story. Jezelf het niet te moeilijk maken want dat is nergens goed voor.

Hou het simpel, met pure smaken. Een ovenschotel kun je de dag vooraf maken en dan de dag erna opwarmen.

Bio van Wim Ballieu

Meer Over:

Wim Ballieu