.
News Image

Wim Ballieu naar het buitenland

Vlaanderen te klein voor Wim Ballieu.


Kok Wim Ballieu heeft groot nieuws. Vlaanderen is te klein voor Wim Ballieu. We spraken onlangs met Wim en informeerden wanneer zijn volgende Balls & Glory de deuren zou openen. Wim loopt namelijk met het idee rond om ook een zaak te openen in de provincies Limburg en West-Vlaanderen. We hadden niet meteen een pasklaar antwoord verwacht maar dat had Wim dus wél.

Wel, ik ga inderdaad een nieuwe zaak openen en wellicht nog voor de zomer. Sinds kort zijn mijn programma's ook in Nederland te bekijken en ik heb daar nu ook plannen, klinkt het. Ik heb een leuk pand in het centrum van Eindhoven gevonden in één van de twee grote winkelstraten. Momenteel zijn de verbouwingen volop bezig en zonder tegenslag zal de zaak van Wim eind mei openen. Wim heeft trouwens nog meer nieuws over Nederland. Mijn programma's vallen daar zo in de smaak dat ik nu ook tv-programma's voor de Nederlandse televisie ga maken.

De Nederlanders mogen zich klaarmaken om Wim Ballieu met open armen te ontvangen. We zijn er zeker van dat Nederland gek zal worden van de overheerlijke gerechten in Balls & Glory.


Bio van Wim Ballieu

Meer Over:

Wim Ballieu