.
Willy Sommers
donderdag 17 juni 2021

Willy Sommers: ‘ze noemen Annie mijn tweede vrouw’

"Gelijk wat ik vraag: niets is haar te veel."

Willy Sommers viert vijftig jaar carrière en een vrouw die een belangrijke rol speelt in die carrière is zijn assistente Annie.

“Als je mij ergens backstage of tijdens een tv-opname ziet, is de kans groot dat Annie Dejonckheere in mijn kielzog loopt. Cindy noemt haar lachend ‘mijn tweede vrouw’”, onthult de zanger in TV Familie.

Annie was oorspronkelijk gewoon een fan van Willy Sommers maar ondertussen is ze zijn vaste assistente die dag en nacht paraat staat voor de zanger.

“Als ik toekom voor een optreden, zet zij een koffietje voor mij in de loge en hangt ze mijn podiumkleding klaar. En voor ik de bühne op ga, neemt ze m’n haar nog rap even onder handen”, vertelt Willy Sommers.

Sinds kort staat Annie er privé alleen voor, maar voor Willy blijft ze paraat staan: “Gelijk wat ik vraag: niets is haar te veel. Het gebeurt soms dat we pas om 3 uur ’s nachts thuis zijn. Dan heeft ze nog de tijd om te douchen vooraleer ze aan de slag moet. Ze is postbode, zie je. Een ongelofelijk straffe vrouw, die Annie”, klinkt het vol lof bij Willy Sommers in TV Familie.