.
Willy Sommers & Anne De Baetzelier
woensdag 1 juni 2022

Willy Sommers: “Ze hebben geen minuut getwijfeld”

“Er werd een fles champagne gekraakt en ze vroegen ons als presentators"

Fans van het populaire muziekprogramma 'Tien om te Zien' sloegen zich alvast op de borst toen ze vernamen dat er na meer dan 20 jaar een nieuwe editie aankomt. Zo ook zanger-presentator Willy Sommers en Anne De Baetzelier. Dat lezen we in TV Familie.

Willy en Anne kregen in de studio van Qmusic het nieuws in primeur te horen: 'Tien om te Zien' komt terug. De twee waren al die tijd de vaste presentators van het muziekspektakel.

“We werden naar de studio van Qmusic gelokt met een smoes. Ik stond aan de grond genageld toen ik vernam dat het programma zou terugkeren”, zegt Willy over dat bijzondere moment.

Toch wisten de twee nog niet dat zij opnieuw gingen mogen presenteren. “Wij dachten dat het met Aaron Blommaert en Laura Tesoro zou zijn. Dat zij ons zouden opvolgen als presentatieduo. Maar niet, dus”, vertelt hij blij.

De vraag om opnieuw te presenteren, kregen ze in het kantoor van de grote VTM baas. “Er werd een fles champagne gekraakt en ze vroegen ons als presentators. Ze hadden er blijkbaar geen minuut over getwijfeld. Anne en ik hebben meteen 'ja' geknikt”, klinkt het enthousiast.

Bio van Willy Sommers

Meer Over:

Willy Sommers