.
Willy Sommers
maandag 27 maart 2023

Willy Sommers: “Trap niet in die val!”

Hij waarschuwt hen

Wanneer je kinderen jong zijn dan wil je hen het liefst van al beschermen tegen al het kwaad in de wereld en tegen alle mogelijke gevaren zoals alcohol en drugs. Maar toch kan je dat niet altijd vermijden.

Ook Willy Sommers hoopte dat zijn kinderen nooit met drugs zouden moeten geconfronteerd worden. Haar het is tegenwoordig allemaal zoveel dichter dan we zouden denken.

“Ik vroeg het na de opnames van ‘De Wonderjaren’ ook aan Luka: ‘Zie jij dat soms op school?’ ‘Ja’, antwoordde hij, ‘op school worden er soms joints doorgegeven.’ Ik heb hem gewaarschuwd: ‘Riskeer je nooit om in die val te trappen hé jongen”, vertelt Willy een beetje bang in Primo.

Willy is een erg bezorgde vader en had dat niet meteen van zichzelf verwacht. Maar het is wel zo. Hij wil dat hun kinderen op alle momenten voorzichtig zijn. Hun geluk en welzijn komt voor Willy boven alles.

“Eigenlijk wou ik geen kinderen meer. Cindy en ik hadden het goed met ons tweetjes. Maar Cindy wou graag een kindje en ze bleef aandringen. Op een avond gingen we iets eten en legde ze een doosje voor mijn neus. Ik opende het en ik zag een zwangerschapstest.”

Bio van Willy Sommers

Meer Over:

Willy Sommers