.
Willy Sommers
donderdag 12 januari 2023

Willy Sommers moet terug onder de scanner

Om de zes maanden op controle

Eind 2020 moest Willy Sommers met spoed geopereerd worden wegens een verstopte kransslagader. Inmiddels voelt hij zich weer tiptop maar toch moet hij nog steeds regelmatig op controle.

Deze controle gaat nu door begin februari. “Hartspecialist Pedro Brugada heeft me gezegd dat ik nog eens onder de scanner moet. Om te zien of al de buisjes rond m’n hart nog goed openstaan”, onthult Willy Sommers aan TV Familie

“Dat komt allemaal wel goed. Ik ben er helemaal klaar voor om in het nieuwe jaar te knallen”, aldus Willy Sommers. Zijn vrouw Cindy vindt dat hij het wat rustiger aan moet doen en ook selectiever moet zijn in zijn opdrachten.

“En dat ben ik eigenlijk al meer. Want ik zit in een bepaalde prijsklasse, waardoor ik bijna uitsluitend op grotere evenementen sta. De kleinere vallen er dus wat uit”, bekent Willy Sommers aan TV Familie.

Hij kijkt alvast enorm uit naar ‘Tien om te Zien’ komende zomer. “’t Is altijd tof om met Anne De Baetzelier te werken. Ik zag haar recent op een event en dan vallen we altijd in mekaars armen”, aldus Willy.