.
Willy Sommers
zondag 4 april 2021

Willy Sommers maakt zich zorgen: “het wordt bang afwachten”

Willy Sommers is er niet gerust in.

Nu het Liefde Voor Muziek-avontuur van Willy Sommers erop zit, kijkt de zanger uit naar de zomer en het najaar. Plannen in overvloed, maar kunnen ze ook doorgaan?

“In september is er mijn nieuwe album en ik hoop jullie dan allemaal te zien op de liveconcerten van ‘Liefde Voor Muziek’ of in november op mijn Sing Off -concerten met Christoff , beide in de Lotto Arena”, schrijft Willy Sommers in zijn column voor Dag Allemaal.

“Al wordt het bang afwachten, het ziet ernaar uit dat er toch weer veel in het water zal vallen”, klinkt het ongerust bij de zanger. “Maar we mogen de moed niet verliezen.”

Willy Sommers trekt zich alvast op aan de vele fijne reacties die hij de voorbije weken kreeg naar aanleiding van Liefde Voor Muziek.

“Cindy wordt bij de bakker nog altijd aangesproken over het duet met Annemie. Dat was voor velen – zeker voor mij – het meest emotionele moment. Ook een opsteker is dat het ‘Liefde Voor Muziek’-album in voorverkoop al goud behaalde. Ik mocht de award in ontvangst nemen, wat een eer”, klinkt het opgewekt bij Willy Sommers in Dag Allemaal.

Download onze app voor iOS of Android