You are here

Willy Sommers kraakt onder negatieve reacties

20/03/2019 15:00-

Willy Sommers: “zoveel ongeloof en negatieve reacties.”

Willy Sommers stelde exact twintig jaar geleden zijn nieuwe vlam voor. Cindy was maar liefst 23 jaar jonger en Willy Sommers voelde zich erg onzeker. Wilde hij wel naar buiten komen met die nieuwe liefde? Willy Sommers geeft toe in Dag Allemaal dat hij in die tijd twijfelde… Vlak na zijn veelbesproken relatie met Isabelle A had hij écht geen zin meer in reacties als “de oude bok en het groene blaadje”, geeft de zanger toe.

Willy Sommers was van plan zich even niet meer te binden, toen Cindy op zijn pad kwam. “Wéér een lief dat drieëntwintig jaar jonger was,” kan Willy Sommers er nu om lachen, maar toen viel het hem zwaar. Bindingsangst, weet Willy Sommers nu. Zoveel ongeloof en negatieve reacties hadden er bij Willy Sommers stevig op ingehakt...

Maar ondertussen zijn Willy Sommers en Cindy al twintig jaar samen en kregen ze samen twee kinderen, Luna en Luka. En de geboorte van Luna was voor Willy een kantelpunt. Pas toen Luna geboren werd durfde Willy Sommers écht geloven in zijn relatie met Cindy. Toch was het niet enkel Willy Sommers die twijfelde aan hun relatie.

Ook Cindy kreeg heel wat negatieve opmerkingen te horen. Zelfs haar eigen moeder waarschuwde Cindy voor Willy Sommers in niet mis te verstane bewoordingen. “Die gaat u gebruiken!” stak Cindy’s moeder een waarschuwende vinger op. Of: ‘denk toch eens na hoe het zal zijn als hij zestig is!” Maar hun relatie hield stand…

Al snel werden Willy Sommers en Marleen, de moeder van Cindy, beste vrienden. Niet onlogisch, als leeftijdsgenoten, klinkt het bij Willy. En Marleen zag ook wel dat Willy goed voor haar dochter zorgde. Eind 2017 stapten Willy Sommers en Cindy tegen alle verwachtingen in alsnog in het huwelijksbootje voor “De Laatste 24 Uur”, het programma van Nathalie Meskens. De kers op de taart voor een koppel dat nog steeds stralend verliefd is.

Meer nieuws over:

Willy Sommers

Gerelateerde foto's:

Concert

Willy Sommers - Torhout - 12/04/2019

Erfgoed 81-91

Willy Sommers - Izegem - 31/01/2018

Optreden bij Dennie Damaro

Willy Sommers - Brasschaat - 12/11/2017

Feest op het plein

Willy Sommers - Kalmthout - 14/08/2017

Cd-voorstelling Boven De Wolken

Willy Sommers - Middelkerke - 09/08/2017

Het erfgoed

Willy Sommers - Aalst - 06/11/2016

Verjaardagsconcert

Willy Sommers - Blankenberge - 12/08/2016

Vlaanderen Feest

Willy Sommers - Antwerpen - 11/07/2016

Opname anne Royal

Willy Sommers - Beervelde - 17/05/2016

Opname anne Royal

Willy Sommers - Beervelde - 15/03/2016

Gerelateerde bio's:


Gerelateerde Fanquiz:

Gerelateerde muziek:

Tracklist van Willy Sommers