.
Willy Sommers
dinsdag 9 augustus 2022

Willy Sommers is 70: “Die leeftijd doet hem toch iets”

Hij blijft eeuwig jong

Op 9 augustus werd Willy Sommers 70 jaar. De man is nog altijd in topvorm en dat komt niet alleen door het optreden en de vele fans. Ook de drie vrouwen in zijn leven dragen goed zorg voor hem. Zijn vrouw Cindy en twee dochters Annemie koesteren een grenzeloze liefde voor de belangrijkste man uit hun leven.

Veel tijd om te genieten had Willy niet op zijn verjaardag, want er moest keihard gewerkt worden. Er stonden immers opnames van 'Tien Om Te Zien' gepland.

“Ik denk niet dat papa veel belang hecht aan die 70ste verjaardag”, denkt Annemie in Dag Allemaal. Al moet Cindy toch toegeven dat die 70 hem ook niet onberoerd laat.

“Wij bekijken hem ook niet als iemand van 70. Ik bedoel: hij is nog zo vitaal en jong van geest. Maar die leeftijd staat wel op zijn identiteitskaart. Hij heeft geluk met zijn genen. Zijn ouders hebben er ook lang heel goed uitgezien”, zegt Cindy.

En dat de ‘Sommers’-familie goede genen heeft, dat bewijst ook zijn dochter Annemie. Zij mag dan wel 40 zijn, de vrouw ziet er nog lang geen 40 uit. “Dat Willy ook met een jong team samenwerkt, helpt daar natuurlijk ook bij. En de kledij die ik uitkies is ook jong, hij krijgt dus gewoon geen kans om oud te worden.”

Download onze app voor iOS of Android

Bio van Willy Sommers

Meer Over:

Willy Sommers